Årets Innovatör 2023

Hjärtat slår för Västerås

Årets Innovatör har med beslutsamhet och tålamod tagit sig dit de står idag. Med en stark innovationskraft och ett målmedvetet team har de uppmärksammats internationellt och hela världen är deras marknad. Man brukar tala om att skapa historia men här växer framtid. Med folkets röst i ryggen håller de för trycket. Och lyssna noga så hör ni, hjärtat slår för Västerås. 💖


”Egna erfarenheter har drivit mig hit”

”Det vi gör är ett fantastiskt bidrag till utvecklingen inom medicinteknik och att förbättra människors liv. Jag tror att det är många som kan relatera till hjärtsjukdomar på något sätt, antingen för egen del eller för någon nära vän eller anhörig. Jag vet också av egen erfarenhet att man är beredd att göra allt för att hitta behandlingsformer som fungerar och som räddar liv. Men det är också viktigt att det liv man har kvar får en hög livskvalitet. Det vill vi säkerställa med vårt hjärta,” säger grundaren och innovatören Azad Najar.


GULDSTÄNK 20 ÅR

Årets innovatör utses av Almi Mälardalen. Priset delas ut till en innovativ person, team eller företag som på ett föredömligt sätt arbetat fram en tjänst eller produkt som i något avseende är helt ny för marknaden.

Arrangörer är Almi Mälardalen, Företagarna Västerås, Handelskammaren Mälardalen, Marknadsföreningen i Västerås och Västerås stad.