Studentprojekt och praktikplatser

Ett nära samarbete med akademi och forskarstudenter hjälper oss att hålla oss uppdaterade med det senaste inom vetenskapen.

På Realheart värdesätter vi länken till den akademiska världen. Det är ett sätt att hålla oss uppdaterade med det senaste inom vetenskapen. Vi brinner för livslångt lärande och får ofta lika mycket kunskaper och insikter som våra studenter får av oss. 

Vi har:

• samarbetat med akademiska handledare för att stödja sistaårs-studenters projektidéer

• haft M.Sc. studenter som skrivit sina uppsatser placerade hos oss

• erbjudit sommarjobb, både fysiskt och på distans

• erbjudit nyexaminerade studenter sitt första jobb

Att erbjuda studentprojekt och praktikplatser är ett sätt för oss att hitta nya talanger, och vi föredrar alltid att anställa duktiga studenter som vi redan känner framför platsannonsering i tidningar.

Det är lika viktigt för oss som för studenten att matchningen blir rätt, att typen av projekt går hand i hand med de styrkor som varje student har.

Det här behöver vi från dig om du väljer att ansöka

  • CV och personligt brev på engelska.
  • Önskat start- och slutdatum för när praktik eller exjobb kan ske.
  • Vilken typ av projekt eller idé som just du kan bidra med och som vi kan matcha.
  • Vilka kurser du har läst samt examensbevis eller annat likvärdigt kompetensbevis.
  • Om du behöver hjälp att hitta boende att hyra, säg vad du har för månadsbudget och vilken typ av boende du letar efter.

Observera att vi ENDAST går igenom ansökningar som är skrivna på engelska. All vår kommunikation och dagliga arbete utförs på engelska, därför kan vi endast ta emot studenter som fullständigt behärskar språket.

Om du är student och nyfiken på Realhearts möjligheter till studentprojekt och praktikplatser , skicka din ansökan till careers@realheart.se.

Endast fullständiga ansökningar (CV, personligt brev, start/slutdatum, ämnesområde, kursbetyg) kommer att bedömas.

Heart Hackathon Artificial Heart Competition

Från och med hösten 2022 är Realheart stolta sponsorer till Heart Hackathon, den första innovations- och designtävlingen för artificiella hjärtan.

Var uppmärksam på att du inte kan jobba på Realheart och vara med i tävlingen samtidigt, men vi ser gärna ansökningar från framtida studenter som har varit med i tävlingen. För att följa tävlingen och ansöka om att delta, vänligen besök Heart Hackathons hemsida.